Kernwaarden

DORC kernwaarden

Bij DORC maken we ons er samen hard voor om patiënten weer te laten zien. Alles draait daarbij om mensen. Om jou, je team en al je collega’s. Om onze toeleveranciers. En om chirurgen en OK-medewerkers die onze producten gebruiken en met wie we nauw contact onderhouden om verder te innoveren en verbeteren. Want alleen samen kunnen wij onze doelen en idealen waarmaken. In onze DORC kernwaarden lees je precies wat wij daarbij als bedrijf en als mens belangrijk vinden.

Klantgerichtheid

We luisteren naar onze klanten en houden ze steeds in gedachten. We vinden het belangrijk om proactief te handelen in het belang van de OK teams. Onze klantgerichte cultuur maakt het daarbij mogelijk zaken snel en effectief op te lossen. Ons doel: klanttevredenheid maximaliseren en altijd tegemoetkomen aan de verwachtingen.

Samenwerking

Bij DORC draait het allemaal om mensen. We bouwen en vertrouwen op elkaar. Respecteren elkaar. Delen ervaringen en geven graag feedback. Samenwerking tussen de eigen, ondersteunende afdelingen en het verkoopteam moedigen we altijd aan. Zo stimuleren we klanttevredenheid en bereiken we ons gezamenlijke doel: patiënten helpen om weer te zien. Onze unieke, positieve werkomgeving is het resultaat van onze cumulatieve inspanningen. We waarderen en promoten empathie, eerlijkheid, vertrouwen en gaan gezamenlijk uitdagingen aan. 

Innovatie

Ons doelgerichte innovatieproces richt zich op maximale controle voor de chirurg en het OK-personeel tijdens alle stadia van de oogheelkundige ingreep, zodat het slagingspercentage van de operaties toeneemt en steeds meer patiënten weer kunnen zien. We hanteren daarbij een ‘probleem-uitdaging-oplossing’-benadering. Na het identificeren van een onvervulde behoefte, zoeken we naar gerelateerde uitdagingen en realiseren we uiteindelijk een innovatieve, kosteneffectieve oplossing. Onze vertrouwde partners - toonaangevende chirurgen en OK-personeel van over de hele wereld - ondersteunen ons met waardevolle feedback.

Verantwoordelijkheid

We nemen verantwoordelijkheid voor onze beslissingen en acties. DORC wordt gewaardeerd, omdat we doen wat we beloven. We gebruiken al onze energie en gedrevenheid om de betrouwbare, verantwoordelijke en consistente leverancier van oogheelkundige producten te blijven. Iedereen binnen ons bedrijf is verantwoordelijk en dat accepteren we allemaal. Het begint tenslotte bij jezelf!

Duidelijkheid

We zijn niet bang om de realiteit onder ogen te zien en uitdagingen aan te gaan. Voor elke uitdaging hebben we een duidelijk gecommuniceerd actieplan, waardoor we elke situatie met een oplossingsgerichte instelling benaderen. Duidelijkheid en een actieplan: dat is onze weg naar succes.

Compliance

DORC houdt zich aan de relevante wet- en regelgeving op het gebied van gezondheidszorg, industrienormen en intern bedrijfsbeleid. Onze toewijding om de regels na te leven is essentieel. Zo maximaliseren we de veiligheid van de patiënt en verbeteren we de chirurgische resultaten. Compliance is een van de hoekstenen van onze bedrijfsstrategie - we gaan nooit over de grens.