Werken bij DORC

Werken bij DORC

Werken bij DORC International BV

Betekent werken voor jou: samenwerken? Met een hands-on en beide-benen-op-de-grond mentaliteit samen oogheelkundige oplossingen realiseren, die levens mooier maken? Wil je werken bij een organisatie waar je vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Waar je volop wordt gestimuleerd om met nieuwe ideeën te komen? En waar innovatie, kwaliteit en techniek in het DNA zijn verweven? Dan past werken bij DORC perfect voor jou. 

Samen werken bij DORC

DORC (Dutch Ophthalmic Research Center) groeide in bijna 40 jaar tijd uit van een Rotterdamse oogheelkundige instrumentenmaker tot wereldmarktleider. We zijn een platte, informele organisatie: iedereen kan hier gewoon bij de directie aankloppen. Want die input van iedereen, van team tot oogchirurg, die heeft DORC gebracht waar we nu zijn. Aan de top. En daar zijn we met z’n allen maar wat trots op! Om die toppositie te bereiken én te behouden, werken we keihard. En dat doen we samen met ruim 700 collega’s van meer dan 38 nationaliteiten. 

We laten mensen weer zien

Ons doel? Echt een verschil maken in het leven van mensen. Want hoe mooi is het, dat meer dan 11.000 oogartsen wereldwijd dagelijks met onze geavanceerde producten werken? En dat zij hun patiënten hierdoor weer kunnen laten zien? We zijn dankbaar dat we daar een bijdrage aan mogen leveren.
Spreekt dit jou aan? Dan is de kans groot dat jij bij DORC heel gelukkig wordt. En dat DORC heel gelukkig wordt van jou! Dus: kom werken bij DORC!

Ontdek DORC

Ben je benieuwd wat we concreet maken? Op onze productenpagina krijg je een heel compleet beeld. En op de nieuwspagina zie je precies met welke ontwikkelingen, events en updates wij ons bezighouden. 

Ontdek de DORC-producten DORC nieuws