Stage en afstuderen

Stage- of afstudeeropdracht

Ben jij een mbo, Bachelor-, Master- of PhD-student en zoek jij een interessante stage- of afstudeeropdracht? Een project waarbij jij echt het verschil kan maken? Dan is DORC het bedrijf voor jou! Met de oogheelkundige oplossingen die wij hier ontwikkelen en maken, laten wij mensen over de hele wereld weer zien. Dus: wil jij ervaring opdoen bij een internationaal bedrijf in medische hulpmiddelen en er met jouw werk echt toe doen? Dan is dit je kans!

Volop kansen tijdens je stage- of afstudeeropdracht

Als stagiair of afstudeerder ben jij meer dan welkom bij DORC. Terwijl jij aan je stage- of afstudeeropdracht werkt, geven wij je alle ruimte om ervaring en kennis op te doen. Jij werkt zelfstandig en assisteert ons bij onze projecten of onderzoekt veeleisende onderwerpen, waarbij onze ervaren professionals je natuurlijk begeleiden. 

Jij bent van toegevoegde waarde

Binnen DORC kan jij deelnemen aan heel diverse stage- en afstudeerprojecten en hebben wij oog voor jouw toegevoegde waarde. Wij vinden namelijk dat iedereen in potentie een belangrijke speler is in onze dagelijkse innovatie. Dus: heb jij ideeën of suggesties hoe het beter kan? Laat het ons vooral weten en daag ons vooral uit om nóg beter te worden. Zo maken wij samen het verschil binnen ons bedrijf. 

Competitieve vergoeding

Kortom: terwijl jij aan je stage- of afstudeeropdracht werkt, is er alle ruimte voor individuele en professionele groei. Natuurlijk belonen wij je inzet graag met een competitieve vergoeding. En: misschien maak jij straks wel een jump-start van je carrière bij DORC! 

Afdelingen voor stages en afstuderen

Binnen DORC kan je stagelopen of afstuderen o.a. bij de volgende afdelingen:

  • R&D/Engineering
  • Finance
  • IT
  • HR
  • Customer Service
  • Operations/Productie

Maakt DORC jou gelukkig?

Betekent werken voor jou: samenwerken? Met een hands-on en beide-benen-op-de-grond mentaliteit samen oogheelkundige oplossingen realiseren, die levens mooier maken? Wil jij werken bij een organisatie waar je vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Waar jij volop wordt gestimuleerd om met nieuwe ideeën te komen? En waar innovatie, kwaliteit en techniek in het DNA zijn verweven? Dan is DORC de perfecte plek voor jou. 
Lees verder

Wil jij bij ons stagelopen of afstuderen?

Stuur ons je cv en motivatie via de ‘open sollicitatie’-knop.

In je motivatie licht je toe: 

  • Wat voor stageproject jij zoekt
  • Wat voor afstudeerproject jij zoekt
  • In welke afdeling jij geïnteresseerd bent
  • Exacte data en uren waarop jij wil werken en voor welke periode.