Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

In 7 stappen naar jouw baan bij DORC

Je hebt een vacature gevonden waar je op wilt solliciteren. Klik op de ‘solliciteer direct’-button onderaan de vacaturepagina en vul je gegevens in.

Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging en wij gaan met je sollicitatie aan de slag. Hoe sneller jij reageert, hoe eerder wij jou een update kunnen geven.

Je hoort snel van ons. Je krijgt een uitnodiging voor een gesprek en soms ook een specifieke opdracht om je daarop voor te bereiden. 

We hebben een gesprek om te kijken of wij een goede match zijn. Wij vinden het belangrijk dat je een goed beeld van DORC, de functie en onze collega’s krijgt. Meestal nodigen we je uit voor een vervolggesprek en leiden je ook graag rond op locatie.

Voor sommige vacatures doe je een online assessment of testen we jouw skills in de praktijk. 

Word jij net zo blij van DORC als wij van jou? Dan doen wij jou graag een aanbieding, gevolgd door een arbeidsovereenkomst. 

Welkom aan boord! 

Staat jouw ideale functie niet tussen onze openstaande vacatures? Laat dan je gegevens achter via een open sollicitatie. Gedreven collega’s die echt wat kunnen bijdragen, zijn altijd welkom! Wil je graag meer weten over jouw sollicitatieprocedure? Bel ons dan op telefoonnummer +31 181 458080.