Carrière

Jouw carrière bij DORC

Onze medewerkers zijn de basis van het succes van DORC. Door hun gezamenlijke kennis en inzet laten wij mensen wereldwijd weer zien! Logisch dus dat DORC alles op alles zet om te zorgen dat zij hun talenten zo goed mogelijk kunnen inzetten. Dat zij zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. Continu.
Wil jij dat ook? DORC groeit en als jij die ambities hebt, dan groeit jouw carrière bij DORC met ons mee. 

Introductieprogramma

Als jij bij DORC start, ligt er een uitgebreid introductieprogramma voor je klaar. Van trainingen op het gebied van oogheelkunde tot de ‘Meet the CEO’, die graag iedereen persoonlijk wil leren kennen. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat jij je hier welkom voelt en goed je draai vindt. Zodat jij daarna vol zelfvertrouwen en enthousiasme aan de slag kan. 

Customized carrière bij DORC

Om jouw carrière bij DORC concreet te maken, zijn wij op dit moment druk bezig met een management development programma. En omdat geen mens hetzelfde is, is maatwerk daarbij het sleutelwoord. In overleg met je leidinggevende stel jij je doelen vast en komen jullie tot een customized ontwikkelingsplan en opleidingsplan. 

Intern doorgroeien

Wij vinden interne doorgroei heel belangrijk en doen er alles aan om je op dat vlak te stimuleren en ondersteunen. Door opleidingen, maar bijvoorbeeld ook door je meer verantwoordelijkheden te geven. Door je ervaring te laten opdoen en je een volgende functie aan te bieden als jij hebt laten zien dat je daarvoor geschikt bent.

Carrièremogelijkheden 

Voor hoger opgeleiden in alle disciplines hebben wij veel te bieden. Voor professionals die van aanpakken weten en niet bang zijn voor verandering, zijn er volop goede mogelijkheden voor een carrière bij DORC. Bij management of personeel & organisatie bijvoorbeeld, maar ook in finance & administratie, marketing, sales & communicatie, inkoop & contractmanagement, ICT en klantenservice. Net waar jouw hart ligt.

In balans

Wij werken graag en hard. Wij willen doelen bereiken. Beter worden. Maar wij realiseren ons ook dat er meer is in het leven dan alleen werk. De balans tussen je werk en privé moet dik in orde zijn. Gezondheid en vitaliteit zijn van wezenlijk belang. En dat zie je ook terug in onze arbeidsvoorwaarden.

Bekijk arbeidsvoorwaarden